Tang Soo Do AmstelveenBurgemeester Haspelslaan 137, 1181NC, Amstelveen+31 (0) 6 2522 8947info@tsd-amstelveen.nlhttp://www.tsd-amstelveen.nl/img/logo_amstelveen.png
 

Tang Soo Do Amstelveen

Tang Soo Do AmstelveenTang Soo Do Amstelveen is een kleine, onafhankelijke Tang Soo Do club in Nederland. De lessen worden grotendeels verzorgd door Sabomnim Oliver de Guzman. Hij heeft jaren ervaring op het gebied van Tang Soo Do, niet alleen in het beoefenen ervan, maar ook met de wedstrijden zowel binnen Nederland als Internationaal. Ook Jokyo Caroline Allard (2e DAN), verzorgt lessen en assisteert. Daarnaast worden zij beiden ondersteund door Jokyo Hans Slabbekoorn (1ste DAN).

Tang Soo Do Amstelveen streeft er naar om de traditionele vorm van Tang Soo Do te behouden. We richten ons als club op de praktische kant van zelfverdediging, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Als bijkomendheid zullen sommige beoefenaars mee doen aan nationale of internationale wedstrijden.

In Amstelveen volg je les op zaterdag van 11:00 tot 12:30, in de gymzaal aan de Burgemeester Haspelslaan 137 en op de donderdag van 18:30 tot 20:00 in de gymzaal van de gymzaal de Pandora.

Tang Soo Do Amstelveen is onderdeel van de Stichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy. De stichting is verantwoordelijk voor het voeren van de ledenadministratie en het promoten van Tang Soo Do in de regio. De Stichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy en Tang Soo Do Amstelveen zijn aangesloten bij de Nederlandse Tang Soo Do Federatie en de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation, welke haar zetel in de Verenigde Staten heeft. De HRWTSDF is een internationaal erkend orgaan voor Tang Soo Do welk wereldwijd landelijke organisaties en lokale clubs ondersteunt op administratief en (sport-)technisch gebied. De HRWTSDF staat onder leiding van Grootmeester HoSik Pak.

 

Tang Soo Do Amstelveen in het kort

  • Stichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy in Tang Soo DoOnafhankelijke Non Profit Tang Soo Do club (Dojang)
  • Streeft ernaar zo betaalbaar mogelijk te blijven voor haar leden
  • Streeft er naar de kwaliteit van Tang Soo Do hoog te houden
  • Wereldwijd netwerk en contacten
  • Erkend door de HRWTSDF en door Grootmeester HoSik Pak (9e DAN)
  • Bevoegd om (inter)nationale evenementen en wedstrijden te organiseren
  • Bevoegd om assistent-instructeurs, instructeurs en scheidsrechters op te leiden welke voldoen aan de geldende reglementen en eisen van HRWTSDF
  • Volgt de traditionele vorm van Tang Soo Do Moo Duk Kwan

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie  -  Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Locaties:  Amstelveen  -  Doetinchem  -  Enschede

 

© 2017 Tang Soo Do Amstelveen - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation