Tang Soo Do AmstelveenPostbus 23631, 1100EC, Amsterdam+31 (0) 6 2522 8947info@tsd-amstelveen.nlhttps://www.tsd-amstelveen.nl/img/logo_amstelveen.png
 

Tang Soo Do voor iedereen

Kinderen

KinderenSpeelsheid en discipline worden gecombineerd en er wordt een eerste stap gezet naar het vergroten van weerbaarheid en assertiviteit, zelfvertrouwen en zekerheid. Kinderen ontwikkelen zich snel en de coördinatie wordt sterk verbeterd. Op deze leeftijd wordt ook je karakter gevormd. Je karakter wordt gesterkt door de ontwikkeling van je zelfbeeld. Ook jouw beeld van anderen begint zich te ontwikkelen. Op een speelse manier wordt gewerkt om kinderen het idee van traditionele Tang Soo Do bij te brengen. Zo leert de instructeur zo spelenderwijs wat discipline, respect en zelfbeheersing inhouden.

 

 

Jongeren

JongerenJe krijgt een complete Tang Soo Do training. Je leert niet alleen goed jezelf te verdedigingen, maar je werkt ook aan het verbeteren van je houding, balans, kracht en reflexen door middel van oefeningen. Je wordt getraind om je goed te verweren en om aanvallen te ontwijken. De trainingen zijn intensief, waarbij geprobeerd wordt om kleine doelstellingen te bereiken. De sparringsoefeningen zorgen ervoor dat je conditie verbeterd wordt. Hoewel je leert de onderwezen technieken te gebruiken, houd je ook rekening met elkaars niveau en grenzen. Omdat een goede en prettige sfeer bepalend is voor de kwaliteit en de veiligheid van de lessen wordt er ook aandacht besteed aan meditatie en beheersing van de technieken. Jongeren krijgen leren zo zichzelf beter kennen en meer zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen te krijgen.

 

 

Volwassenen

VolwassenenJe krijgt een complete Tang Soo Do training. Je leert niet alleen goed jezelf te verdedigingen, maar je werkt ook aan het verbeteren van je houding, balans, kracht en reflexen door middel van oefeningen. Je wordt getraind om je te verweren en om aanvallen te ontwijken. Volwassenen worden gemotiveerd om zich positief en constructief op te stellen en hun grenzen steeds meer te verleggen. Volwassenen denken vaak dat ze minder flexibel zijn dan jongeren, maar door intensief te trainen en de oefeningen geregeld uit te voeren zal je je beter voelen. Niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk. Door stap voor stap te leren jezelf te verdedigen en de sparringsoefeningen zal je je veiliger gaan voelen. Maar mocht je ooit écht fysiek bedreigd worden kan je jezelf ook daadwerkelijk beschermen tegen de aanvallen van je tegenstander(s).

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie

 

© 2024 Tang Soo Do Amstelveen - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation